1 Comment


  1. Många bäckar små, som man säger. Det är inte helt lätt att ha mens, men det är VERKLIGEN inte något som vi ska behöva skämmas över eller hymla med. En helt naturlig – och faktiskt livsberikande – kroppsfunktion som man kan hjälpa lika lite som att man har huvudvärk. Vilket inte är konstigt alls att nämna oavsett sammanhang.

    Jag använder också menskopp, och tycker att den underlättar mitt liv enormt mycket. Det är inte längre något krångel med att ha mens. Jag valde en MonthlyCup från http://www.menskopp.se främst för att de tillverkar i Sverige (extra bra för miljön och återigen en tillverkare som bryr sig om sina kunder), men också för designen på koppen. Jag tycker att den är lätt att sätta in och få den att öppna sig, samtidigt som kulan (inte staven/pinnen som andra koppar har) gör det lätt att få tag i koppen när man ska ta ut den. Toppennöjd verkligen! Ska nog göra som ni gör och låta den hänga framme i den lilla påsen när jag inte använder den! 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *