Annonser

Som ni kanske har märkt, så finns det sedan en tid tillbaka annonser på lite random ställen här på bloggen.

Japp. Det är jag som har justerat värderingar och gett upp tanken på att aldrig någonsin tillåta annonser som jag inte kan styra över. Och nej, det var inte något bittert beslut som togs med tungt hjärta (på det sätt som jag alltid har trott att det skulle vara).

Det har mer varit ett naturligt steg i mina planer och i min strävan efter att finansiera utbildningar och behandlingar. Jag har fått tydlig vägledning att sluta streta emot och istället använda befintliga verktyg till min fördel.

Det finns alltså två olika sorters annonsering på den här bloggen nu. Dels de gamla vanliga företagslänkarna som numera finns under rubriken “Handla lite” högst upp på den här sidan (eller längst ner om man använder en mobil enhet), där varje köp via dem ger någon krona i provision. Och så finns Google-annonserna, som just nu dyker upp lite var de vill på bloggen och ger lite pengs per klick.

Jag har inte helt koll på hur allt fungerar än, men så småningom ska jag väl få ordning på saker. Tänkte prova det här under en period och se om det är något jag vill fortsätta med.

🙂

10 thoughts on “Annonser”
  1. Min erfarenhet är att man behöver extremt många klick innan det ens genererar några mindre summor, men det var bra länge sedan jag testade nu. Du får gärna skriva uppföljning på detta lite längre fram i tiden.

    1. Jag kan tänka mig att det krävs en hel massa klick för att samla ihop till ens en liten summa. Men jag tänkte testa lite, så får vi se hur det går.

      Det blir nog en liten uppdatering så småningom.

    1. Jag tänker att det ska väl kunna vara lite samma lika som via affiliateprogrammet. En hundralapp eller två lite ibland. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *