Hallon mobilabonnemang

Inlägget är reklam för Hallon och innehåller annonslänkar.

Jag fick ett mail som informerade om Hallon mobilabonnemang. Tänkte inte mer på det, men så såg jag att de fanns tillgängliga för samarbete och då tittade jag lite närmare på de abonnemang som erbjuds.

Det finns abonnemang för både privatpersoner och företag. Och jag blir lite ledsen när jag inser att jag har ett års bindningstid kvar på ett abonnemang som är både mycket dyrare och innehåller mindre surf.

Det verkar dessutom vara så att den surf man inte använder kan sparas till månaden efter. Jag vill också ha ett sånt abonnemang! 69 kronor i månaden de första fyra månaderna och sedan knappa hundrafemtiolappen. (Jag vet inte varför jag torterar mig själv med att skriva om saker inte jag inte kan få just nu.)

Så om DU inte har bindningstid på ditt abonnemang, byt till Hallon här och meddela sen mig hur det funkar. Så att jag vet med säkerhet att det är så bra som det låter, om ett år när jag ska byta.

Andra priser för företagsabonnemang. Se länk nedan.

Humor verkar de också ha, om cookie-meddelandet är något att gå efter.

5 thoughts on “Hallon mobilabonnemang”
  1. VI har bytt till Hallon allihop i familjen. Tycker det är toppenbra! Som du säger sparas surfen man inte använder till nästkommande månad, vilket är suveränt!

  2. Jag har Hallon sedan ett par år tillbaka och är jättenöjd med dem 🙂 De har bra priser, bra nätverk och det är enkelt att fylla på sin surfmängd. Jag gör aldrig det sistnämnda eftersom jag är för snål, men i övrigt är abonnemangen bäst 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.