Kaffemonster

Cigarett

Jag rökte. 😐 Det fanns cigaretter här på bordet. Efter städandet av köket hade jag längre ingenstans att göra av med all panik, så jag lämnade bort all viljestyrka och gav efter för suget. Jag vet, fy fan för mig, men just i den stunden var det ciggen eller en whiskey som gällde. Jag valde ciggen.

Det smakade precis sådär förbjudet, skamligt och spännande som det gjorde när jag tjuvrökte på vägen till skolan i tonåren. Första ciggen på morgonen som gav en bitter mörk smak och en dundrande nikotinkick.

Så där, i en liten millisekund av svaghet, när tändaren sprakade till och första blossen fyllde munnen med rök, bröt jag två års, tre månaders och 23 dagars nikotinfrihet.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.