Personlig utveckling

Donera!

Det här inlägget skrivs för att jag äntligen har nått den punkt där jag är redo att ta det där skrämmande klivet ut i det okända. Nu vågar jag hoppa och lita på att fallskärmen vecklar ut sig.

Bakgrund
Det är nu ungefär 6,5 år sedan jag blev sjukskriven. Orsakerna till sjukskrivning och de diagnoser som sedan dess har tillkommit finns beskrivna i sin helhet i den här bloggen. Det finns också gott om inlägg avseende alla metoder för läkning jag har testat genom åren. Jag har provat så många olika mediciner och så många olika terapiformer och terapeuter, både landstingsbaserade och privata.

Utveckling
Det har varit en lång och krokig väg hit. Men efter en väldigt intensiv och givande start på sommaren, har jag äntligen kommit fram till vad som är bäst för mig.

Jag har beslutat mig för att helt avstå de behandlingar som landstinget erbjuder och istället fokusera ordentligt på de möjligheter som sammanfaller med min livsstil och mina värderingar.

Genom att använda mig av olika komplementärmedicinska metoder har jag möjlighet att läka, utvecklas och utbilda mig på samma gång. Ett perfekt tillägg till den handlingsplan jag redan har i min rehabilitering, med stundande arbetsträning osv.

Plan
Planen är att åka på föreläsningar och gå kortare kurser. Vilka dessa kurser är, har jag inte helt klart för mig riktigt än. Men tanken är att i slutändan ska jag ha mod att ge ut min bok och på något vis kunna arbeta med att hjälpa andra, att dela med mig av det jag lär mig på de här kurserna.

Kruxet med detta är dock att alla mina planer får jag bekosta själv. Kursavgifter, inträdesbiljetter, resor, boende och vilka kringkostnader nu kan tänkas tillkomma. Och det är därför jag behöver ha er hjälp, kära läsare.

Som ensamstående och sjukskriven lever vi på existensminimum. Det finns inget ekonomiskt utrymme till utbildande och läkande evenemang.

För att kunna genomföra mina planer så samlar jag nu in pengar. Dels genom att erbjuda billiga orakelkortläggningar och meditationer. (Jag har skapat en specifik grupp för detta på fb. Säg till om du är intresserad av att vara med där.) Och dels genom att be om donationer via insamlingskampanjer som den jag nu ska berätta om.

Den första i raden av mina läkande utbildningar är den kurs/föreläsning i Prag som jag åker till i oktober. För varje separat kurstillfälle skapar jag en egen insamling, så denna är enbart för kostnaderna för resan till Prag.

Donera
Efter mycket om och men, valde jag att skapa en insamlingskampanj med hjälp av Indiegogos verktyg Generosity. Där kunde man bara välja dollar som valuta, så var uppmärksam på att alla betalningar via den är i dollar. En valutaomvandlare finns på valuta.se.

Här finns den:
https://igg.me/at/svczJ1tdejw

Det går också bra att göra en överföring via Paypal, om man önskar det:
https://www.paypal.me/KirsiL

Jag räknar med att 6000 kr räcker till flygbiljetter, transport till och från flygplatser, boende, mat och biljett till evenemanget. Det blir också lite över, så att det finns utrymme för oförutsedda händelser. Men varje litet bidrag är viktigt och jag är ytterst tacksam om ni vill hjälpa mig.

Tack
Jag vill skriva och jag vill hjälpa. Så hjälp mig att hjälpa. Hjälp mig att i slutändan stå där som en stark och stadig person med en egen bok på armen och med en förmåga att hjälpa människor.

Om du har några frågor, så tveka inte att ställa dem.
Dela gärna det här inlägget så mycket ni kan.

Tack så mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.