Andlighet,  Smycken

Okej, jag har också Black Friday

Jag kunde inte motstå grupptrycket. Jag har också rea och rabatter i min shop idag. Och hela helgen.

Det finns några smycken som väntar otåligt på att få komma till nya hem, så dessa är det ca 20% rabatt på – vissa någon krona mer, vissa lite mindre.

Vilka smycken det rör sig om, hittar ni här (eller under kategorin ‘Rea’ i shopmenyn).

Jag vill också göra några kortläggningar i helgen, så det är just nu halva priset på allmän vägledning, dvs 50 kr.

Den som vill boka en kortläggning gör det genom att skicka ett mail till tarot@kirsi.se och tala om att en kortläggning önskas. Man kan också använda kontaktformuläret.

5 Comments

    • Kirsi

      Ja, gå in och titta du. 🙂
      Kortläggningen är på distans och fungerar som så att först bokas en lämplig tid, sedan sätter jag mig och mediterar och känner in universums energier innan jag gör kortläggningen. Vid allmän vägledning ställer jag inga specifika frågor, utan plockar upp den information som gör mest nytta just då. Jag skriver ner allting som kommer fram, tar lite bilder på korten och sammanställer allting i ett dokument som sedan skickas via e-post till klienten. Ibland blir det frågor och funderingar, och då tas de i efterhand via e-post eller chat. Om klienten hellre vill fråga saker via telefon, så kan det också ordnas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.