Annonser,  Samarbeten

Nytt samarbete – Lapland Eco Store

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lapland Eco Store.

Det är nu ganska många år sedan jag hittade Lapland Eco Store. Jag hade spontant börjat byta ut mina plastprylar till varianter av andra material, ett beteende som jag senare lärde mig hette plastbanta. För mig var det från början inget aktivt val, utan det var en ganska plötslig längtan efter att göra mig av med plastbunkar och plastlådor och liknande, för att istället köpa skålar av keramik, träslevar, sugrör av rostfritt stål osv. En del av mitt plastbantande skedde via Lapland Eco Store.

Lapland Eco Store är en butik som är belägen i Storuman i Lappland och riktar sig till dem som vill handla miljövänliga, giftfria och ekologiska produkter. De har ett väldigt brett sortiment inom husgeråd, kläder, hygienprodukter, mat och dryck, samt produkter till baby och barn. Där finns både kända och okända varumärken, så som ImseVimse, Thinkbaby, Warpaint, EcoViking och Humble Brush.

Klicka på bilden nedan för att gå till butiken, bekanta dig med produktutbudet och handla lite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.