Smycken

Både rea och mors dags-rabatt!

Hörni, det är snart dags för mors dag igen. Visste ni det eller var ni lika vilse i månaderna som jag var? Det känns verkligen inte som att det är mitten på maj nu. Jag har trott att det är lååååångt kvar till allt som hör sommaren till – som mors dag, studenten, avslutningsbal, skolavslutning, födelsedag och sommarjobb. Det är ju inte alls långt kvar, allt är precis bakom hörnet bara.

Därför, kära, vackra medmänniskor, har jag spenderat två dagar med att gå igenom hela mitt lager av smycken, ljus och annat. Jag har lagt upp allting i shoppen och har dessutom sänkt priset på väldigt, väldigt mycket! Det som inte är prissänkt kan fås prissänkt med 10% om man anger koden mamma i kassan. Rabattkoden gäller endast i webbshoppen och på varor till ordinarie pris, fram till 31/5 2020.

Passa på att handla handgjorda smycken och ljus, nu när det är jättebilligt! Det blir väldigt bra presenter till både mors dag, student och skolavslutningar.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.