I all enkelhet

Kirsi är mitt namn.

Jag kom hit, till den här världen, tidigt på 80-talet. I snart fyra decennier har samma lilla ort i Västmanland varit vad jag kallar hem, men numera märker jag allt oftare hur mycket jag längtar någon annanstans.

Livet på en liten ort har inte alltid varit så stilla och händelselöst som det kanske låter. Det har tagit många svängar och ofta har jag funnit mig vandrandes på den långa, hårda vägen. För att lära mig det livet ville lära ut, antar jag.

Under 2000-talets första hälft kom två barn till mig. Först sonen, sedan dottern. De är längre än jag nu, båda två.

Jag är utbildad inom IT och har också jobbat med det under många år.

2011 gick jag in i väggen riktigt ordentligt. Stress, alkoholism och obehandlad depression, PTSD och social fobi var de kombinerade orsakerna. Jag har varit nykter sedan 8 januari 2011 och de andra delarna har sakta fått läka genom åren.

Läkning är en process som kommer att pågå resten av livet. Jag jobbar ständigt med att hålla mig fungerande och ha en någorlunda balans på allting. Det händer att jag fortfarande mår väldigt dåligt för att jag blir för stressad eller inte uppfattar kroppens signaler i tid. Det händer att jag inte kan gå utanför dörren och att ångesten tar över. Och så kommer det nog att vara under hela livet.

Under min resa upptäckte jag att andlig utveckling hänger samman med personlig utveckling. Ju mer jag har läkt, desto mer intresserad har jag blivit av andlighet och allt som hör till.

Allt detta reflekteras i min blogg. Läs några av mina inlägg, gärna från flera olika år, så märker du hur mycket som ryms i min personlighet och hur mycket kunskap och erfarenhet det finns hos mig.

Jag försöker dela med mig av allt det så mycket jag kan – genom den här bloggen, genom den kontakt jag har med människor, genom att skriva en bok och genom att försöka leva som jag lär.

Ställ frågor om det är något du undrar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.