Andlighet

Clairsentience

Hur man uppfattar kommunikation från andevärlden och universum är olika för olika personer. Personligen känner jag att vi alla har tillgång till alla olika “kanaler”, men ett eller två av sätten är dominanta och kommer lättare till oss.

Man brukar dela upp det i fyra olika kommunikationssätt; clairaudience, claircognizance, clairsentience och clairvoyance. Jag tänkte berätta om dessa fyra i ordning efter dominans hos mig.

Clairsentience, eller klarkännande, är en medial förmåga som innebär att man känner kommunikationen från universum.

Jag är clairsentient och använder mig mestadels av känsla när jag lägger tarot, läser av eller känner in människor och situationer. Ibland är det fysiska känningar (som smärta, pirrande, krypningar, kyla, värme, etc) i kroppen, för att indikera kroppsdel eller symptom till exempel. Ibland är det fysiska känningar av beröring. En av mina guider brukar identifiera sig med hjälp av klappar och beröringar som känns fysiskt. Men oftast är det känslor och psykiska måenden det handlar om för mig.

För mig hänger det här ihop med att vara empat. Känslor och känsloförnimmelser är liksom det språk som kommer naturligt till mig.

Men olika personer har det olika. En annan clairsentient person har med största sannolikhet helt andra upplevelser.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.