Frågvis

Tatueringen…

Hups…. 😐 Ibland blir jag faktiskt lite nervös över det här med att tatuera mig. Jag som, för inte så länge sen, vandrade runt bland mina tankar och upptäckte en post som var väldigt nöjd med beslutet att det varken har eller ska bli nå ‘kladdande’ på denna kropp.

Meeeen så kom detta med syskontatueringen upp. Och vad är jag om jag vägrar? Besvärlig. Vägra vill jag ju inte heller. Inte nu när det som ska tatueras är betydelsefullt. Det tidigare beslutet baserades på att jag kände att det inte fanns något tillräckligt fyndigt, originellt eller värdefullt att placera på kroppen för all framtid. Kändes helt enkelt inte värt att kladda på nåt som ska sitta där hela livet. Men nu, som sagt, är det en helt annan sak…

Ja, detta var ju frågekategorin. 🙂 Tanken med den var ju en rak och enkel fråga. Som för övrigt KRÄVER svar. 😉 *pekar på ‘comments’ ner till höger om detta* Nu råkade det bara bli lite mycket blabla… 😐

Nog för att jag redan har bestämt mig för var jag ska ha min…. men jag undrar ändå…

Var på en kvinnokropp bör en tatuering vara för att den ska vara vackrast? Tatueringen alltså, vi kan låtsas att kroppen är vacker i vilket fall. 😉

Så… svara på nu! 😀

4 Comments

 • Tobbe

  Höger axel.
  Inte större än att den kan gömmas under en top.
  Det som bara anas är ofta mer lockande än det uppenbara….

 • Ango

  Jag har två tatueringar. Den första gjorde jag för snart 15 år sedan. Jag ville ha något som symboliserade mig, på en plats där jag slapp se den själv (så jag inte skulle bli trött på den). Det blev en blå delfin på högra skuldran.
  För snart 5 år sedan gjorde jag nästa tatuering. Även då ville jag ha något som symboliserade mig. Då blev det en Ior, på min vänstra överarm.
  Nu vill jag göra fler tatueringar, och jag vill ha dem på ett blått tema (eftersom de två jag har är just blå).
  Jag vill hitta något som är gemensamt för mina barn, som jag kan tatuera in. Vet inte riktigt vad det skulle vara bara…

  Kram
  /Ango

 • Syster nr 1

  Ja, du sät den där du själv tycker att den känns bäst, jag ska nog ha min på vristen för jag ska ju ha en till som sedan ska sitta på axeln. så du väljer ju själv, men axeln e fin att ha den på eller skuldran! så där har du mitt svar!

  Puss & Kram Love you my big sister o då menar jag inte big big haha

 • Janina

  Hei! Se sopis mun mielestä hienoimmin olkapäähän selän puolelle tai niskaan… ei kyllästyis niin helposti kun ei näe sitä koko ajan. Mäkin meinasin joku aika sitten laittaa tatskan mut en sit halunnutkaan. Just siksi kun se sit on siinä vielä mummonakin 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.