Kaffemonster

Sommarregn

Är det inte bland det härligaste som finns? Ett sånt där ordentligt regnväder, när det bara häller ner i tio minuter innan solen tittar fram igen. Det får gärna vara mycket blixtar och rejält muller som komplement. Mmm… Me like! 🙂

Det var min lunchunderhållning igår. Ett perfekt oväder. Lagom långt, lagom ljudligt, lagom fascinerande. Som vanligt när jag behöver vara ute i regnväder, lyckades jag även denna gången med att ha alldeles för lite kläder och fel skor på mig. Ärmlös klänning och tofflor. Kallt och, av någon outgrundlig anledning, väldigt blött. Nu var det ju inte det här regnet sååå kallt, så det gick an. Mina tofflor däremot är livsfarliga när de blir blöta.

Promenaden tillbaka till jobbet bestod alltså av vatten till fotknölarna på sina ställen. Drömma är något jag tycker om (mer eller mindre) att göra, men att drömma om att ens försöka ta sig fram med de där blöta och hala tofflorna på fötterna var inte ett alternativ. Så, där gick jag, barfota med skorna i handen, njöt av doften av nyduschad asfalt och kände mig allmänt somrig. 🙂

För tydlighetens skull bör jag tala om att jag inte är mycket för paraplyer. Paraply betyder att man måste bära på något ytterligare som inte fyller sin funktion. Nej och nix! Jag ogillar dem lika mycket som .nu domäner.

.nu ja… det måste ha varit en riktigt grym människa som kom på tanken om att införa dem öht. Så, om du råkar ha registrerat en .nu domän: HAHA! Stort misstag. Det KOMMER att bli problem med den. Låt den löpa ut så fort du bara kan, och registrera någon som är lite mer medgörlig. Vilken som helst egentligen. Bara inte .nu. Ja… jag var tvungen att få det där ur systemet… Sorry. 😐

Dagens favorit: Gårdagen

One Comment

  • sanna

    skulle inte ha viljat vara i dina skor just då 😉 även om jag också är en stor regnälskare 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.