Kaffemonster

Rufsigt

Jag har inget internet! Jag dör nog snart. Har vart utan i en vecka, och jag kommer inte få nåt förrn i början på december. DECEMBER! Jag kommer att dö. Abstinens, det har jag däremot. Skönt att veta att jag inte är helt utan något. får trösta mig med att jag åtminstone har abstinens… Jag kan inte ens beskriva vilket jäkelskap det är att behöva sitta och skriva det här i notepad och fundera på var sjutton mitt usb-minne är så att jag kan bära filen till någonstans där det finns en fungerande uppkoppling…

Näe. Riktigt så illa är det inte. Tur att jag har jobbet. 🙂 Varje dag får jag se hur en webbläsare ser ut när allt fungerar som tänkt iaf. 😀

Jobbet. Jag trivs väldigt bra på mitt jobb. Kom hem för en stund sen efter 12,5 timmar på jobbet. Började sju imorse och framåt eftermiddagen blinkade det på skärmen. Frågan var om någon ville jobba över. Javisst. Why not, vad ska jag hemma och göra när jag inte har tv, internet eller ungar? Så absolut. Jag kan lika gärna vara på jobbet. Och jag som skulle ha slutat en halvtimme efter jag anmälde mig frivillig till övertidspengar. Det måste vara den här konstiga överskottsenergin som jag har som tog beslutet åt mig. Annars hade jag ju kännt att jag bara orkar inte, som vanligt när det börjar närma sig åka-hem-dags…

Det var lite så igår också. Av vilken anledning vet jag inte, men jag var bara sprudlande glad hela dagen. Kvittrade i telefon, skrev och skrev. Det bara sprutade iväg meddelanden från mig. Fick iväg 104 meddelanden under dagen, personligt rekord! 😀 Jag var på hugget! Man hade kunnat tro att jag fått mig nåt…

Haha. På tal om det… Hade en diskussion med en vän om knullrufs. Slutsatsen blev att min energi måste bero på bristen av just rufs. Va??? Jag är alltid rufsig! Nåja… mitt rufs är jobbrufs. Sitter ju och gnuggar huvudet mot nackstödet hela dagarna så det stackars håret har inget annat val än att vara rufsigt. Jobbrufsigt. Jobbrufs ser ut såhär btw:

Förutom att jobbet är bra att ha till att betala räkningar, försäkra mig om att mina barn hanteras av mer eller mindre lämpliga personer, ge möjligheten att umgås med bra folk och tillåta mig att ha roligt, har jag upptäckt en till fördel med just mitt jobb. (Ditt vet jag inte, förmodligen är det inte lika bra som mitt 😉 )

Jag lär mig en hel del av kunderna. Innan jag började hade jag lite av telefonfobi. Sitter man och pratar med folk i telefon hela dagarna botar man det lite grann, så nu vågar jag ringa lite varstans. 🙂 Jag vet dessutom exakt hur man ska bete sig för att ha kontrollen och den stackarn i andra änden blir osäker. 😛

Ett exempel är just det här med att jag inte har internet. Det jag hade försvann när de pillade om i kabelnätet. Alltså, jag behöver skaffa mig ett nytt abonnemang. Det jag betalt för i ett år, men som aldrig har fungerat ville jag ju inte fortsätta med. En viss bredbandsleverantör. Nämner inga namn, men det börjar på G och de är väldigt låga. Åtminstone deras service.

Nå jag ringde och ville säga upp det. Givetvis finns det ju regler för dittan och dattan. Tre månaders uppsägning och blabla. Menmen!! jag har tagit lärdom av mina kunder så jag fick min vilja igenom. Jag kan vara en riktig bitch märkte jag. 😉

“Det går inte, vi kan inte… mummel mummel..”
“Du kan visst! Du antecknar bara i ditt system där och ser till att det och det händer!” Japps, jag fick det jag ville. 🙂 Man ska alltid få det man vill ha… Om jag får säga det, så är jag lite imponerad av att jag vågade stå på mig. 😀 Nåja. det hjälpte mig att få leveransbesked om när jag får min uppkoppling, men ändå. I borjan på december?? Det är två månader dit!

Nåja… bäst att jag riktar allt det här mot något som är viktigt. Jag vet inte vad, men det kommer nog så småningom…

Dagens favorit: Personligt rekord!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.