Kaffemonster

Jag tror att det är PMS

Wohoo! Förvirrad som vanligt igen! Phew… jag som misstänkte att jag började bli normal. Deprimerad och överlycklig. Nyfiken och misstänksam. Vacker och jätteful. Försiktig och rättfram. Ansvarsfull och obetänksam. Tant och tonåring. Känslosam och iskall. Ingen panik, alltihop på en gång. Njuter och lider. Yeah, that’s me! 🙂 Acceptera eller lämna kvar.

Jag grät igår. Det känns så skönt. Släppte ut allt som jag inte ens visste fanns inne. Det var evigheter sen sist.Det har inte varit äkta tårar på flera månader. Inte sen Anna Erikssons “Kaikista kasvoista”… Insåg att mitt nyfunna känslolöshet och tomhet måste ha berott på att jag förträngt allt möjligt som behövde komma ut i ljuset. Jag vet inte med säkerhet vad det skulle vara. Men nu är det ute iaf.

Detta, vad det nu var, som lämnade kroppen med tårarna igår, gav utrymme för den berömda förvirringen att breda ut sina vingar. Sakta men säkert återtar den dess vanliga plats. Blandade känslor. Trivdes bra i tomhet. Men jag trivs ju bra i fantasin också. Nu kanske jag börjar drömma igen? Gillar min drömvärld trots allt.

Hela dagen har varit en bergochdalbana. Hela jag är en oberäknelig toka. 🙂 Imorse bestämde jag mig för att vara lite äventyrlig och stiga ur min bekvämlighetszon. Jag åkte cityringen åt andra hållet! 😀 Jag åker alltid åt höger, så att jag bara har högersvängar på vägen till jobbet. På vägen från jobbet åker jag höger. så att jag bara har högersvängar ut ur stan. Imorse åkte jag vänster och hade bara vänstersvängar. Dessutom tog jag en extra runda på parkeringen och åkte slalom mellan bilarna. Spännande, eller hur. *skrattar gott*

Däremot var det inte kul att vara på jobbet. Jag tror nog att det var första gången någonsin jag verkligen inte ville vara där. Det var tråkigt. Trist som fasen. Det brukar ju vara jättekul och jag trivs så bra. Inte idag. Trots att jag slipper telefonen. Varje mening jag skrev tog emot. Hade ingen vidare lust att tjattra med killarna heller. Nä. Ville bara bort. vart som helst. Bort.

Hemvägen var hemsk. Kände mig så ledsen. Om det var på grund av besvikelsen över att jag hela dagen var åt helvete vet jag inte. Men något var det. Allting var bara helt dimmigt. Alla tankar, allting. Blurrrr. Tomheten som ville slåss för sin plats? Hade inte ens lust att sjunga med stereon. Då kändes det som att idag hade det varit bra att ha någon att komma hem till. Någon att få hålla om lite. Att få krypa tätt intill och bara vara.

Den känslan gick snabbt över när jag kom hem och roade mig med att bläddra i diverse kataloger. Min skaparlust vaknade till liv och jag insåg hur härligt det är att slippa planera och diskutera eventuella inköp med någon annan. 🙂

Jag är förälskad!! I en soffgrupp. 😀 Har ju länge irriterat mig på att jag har en ful jäkla hörnsoffa. Hörnsoffa! Jag föredrar ju 3- och 2-sitsar. Nu vet jag att det finns något som är precis det jag vill ha! Cappucino färgad. Hur snygg som helst (nåja, hittade en hörnsoffa i samma färg med ligginsats som skulle vara mer praktisk om ungarna ska få ha sovrummet för sig själva). Har länge behövt en ny soffa, men eftersom den nuvarande fortfarande är hel och fungerande så har det inte blivit att jag inhandlat någon ny. Kanske skulle slå till…? Men jag behöver ju ha en ny säng också, den som verkligen är sönder. Och en dator, en skärm, skor, tangentbord, bil, gardiner, kläder, ljus, köksmöbler… ett stort jäkla hus som har plats för allt jag vill handla. Jag vill handla! Massor! Väntar bara på säckarna med tusenlappar som ska ramla ner från himlen. One of these days… 🙂

På tal om förälskelse… Kan det vara så att bristen på drömmar har berott på bristen på fina pojkar? Att jag för närvarande inte är förälskad i någon. Småförtjust i en och annan, javisst. Men det är väl inte tillräckligt för drömmarna att ta fart… Trist. Smygtyckaom räcker inte. 🙁

Nähe. Dags att bli deprimerad och få lite panik igen. Ska gå igenom denna månadens ekonomi. *suck*

Ha det fint, och njut av mysterierna i drömvärlden. 🙂

Dagens favorit: Meredith Brooks – Bitch, Ben Moody/Anastacia – Everything burns

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.