Kaffemonster

Went a bit crazy shoe-shopping!

Alla sätt att må bra på är bra sätt, men det ultimata är väl ändå att shoppa skor! Försstår inte vad det det egentligen beror på, men av någon anledning är pengaslösande svaret på allt. Allra helst om slösandet går till skor!

Jag anser mig vara annorlunda än den stereotypa kvinnan. Men när det kommer till tjusningen med skor (nej, den går inte att förklara), så måste jag erkänna att jag faller in i facket lättare än glass smälter i solsken. Skohandlande fungerar oavsett vad som finns på hjärnan. Det får mig att må bra. Åtminstone tills jag råkar se kontosaldot och inser att det kanske inte var så smart ändå.

Dagens försök till ignorerandet av verkligheten resulterade i 5 nya par skor. Av någon anledning försvann ruset mycket fortare än vanligt. Efter skoshoppande brukar yran vara i flera dagar. Inte nu inte. Fyra timmar och verkligheten återkommer. Visst, jag har massor med snygga skor. Men jag mår fortfarande skit.

Dagens skörd

En invånare i Kirsiland – Stolt ägare till numera 26 par skor. Och nu vet ni vad jag har för skostorlek. 😉
Dagens favorit: Några pengar fattigare och miljarder känslor rikare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.