Kaffemonster

Jag hamrar och spikar, jag bygger…

…ett liv? Jag lagar och fixar, och fick en ny kniv…

Det finns väldigt lite ordning i mig. Den lilla strukturerade delen av mig är envis och ihärdig. Hon kräver att saker ska ske i ordning och vrålar i panik över att flera månader inte existerar i arkiven. Hon lägger också fram en massa post-its och påminner om allt som berättas ska. Som måste berättas innan något annat ämne ens kan övervägas. Suck! Hela resten av jag är i mitt vanliga o-ordning, och just nu har jag ingen som helst lust att fylla i de “förlorade månaderna”. Jag har dessutom tappat bort mina anteckningar! 😛

Det räcker väl med att säga att det har hänt saker? 🙂 Underbara, omvälvande saker…

Det som är i luften… kan jag nog inte förklara. Det är, som alltid, en blandning av det ena och det andra. Vägskyltarna är förvirrade. De säger alla sina saker, men vet inte åt vilket håll de ska peka. Det som är i luften har åtminstone fått mig att tänka långt utanför mina vanliga banor. Det som kommer…. det blir bra. Oavsett vilken skylt som visar vägen.

Jo… jag håller med helt och hållet. 🙂 Jag letar reda på mina anteckningar, väntar till den rätta stämningen infinner sig…. och så berättar jag det som berättas ska. På det rätta sättet. 🙂

…och så lagar jag mest bloggen just nu då…

Dagens favorit: Röd. Eller fredag. Röd på fredag?

One Comment

  • Tobbe

    Äääääääääääääääääntligen!!!!!
    Dina fans har ju väntat i månader på dina ord.
    Welcome back!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.