Kaffemonster

Som om jag kan!

I helgen fick jag önskemål (eller råd är väl en bättre benämning) om att bara posta lite korta, spontana och ogenomtänkta inlägg lite då och då.

Johej, det tror ni att jag kan?! Av naturen strävar jag hela tiden mot något logiskt och strukturerat. Ett ordnat och väl genomtänkt kaos, där inget överraskar slumpmässigt. Åtminstone strävar jag efter det när jag skriver. Det är ju bara då jag får kontrollera hela universum… 😛

Som om jag kan lämna det kort och spontant. Helt utan att förklara grundligt och ta med alla mina tankar och omvägar! Titta nu, nu när jag försöker lämna allt kort så har jag problem med styckindelning. 😐 Kan jag lämna allt såhär? Det kliar i fingrarna och hela kroppen vill fortsätta skriva och förklara. Jag kan inte göra det kort.

Något som jag faktiskt kunde göra, var en såhär fin gumma.


Testsminkning inför halloweenfesten.

Dagens favorit: Lady Gaga – Just dance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.