Kaffemonster

Ha!

Den ojämna januarin är förbi och inga befarade olyckliga förälskelser har dykt upp. YESS! Kanske är även den inbillade förbannelsen förbi, eller så är det bara så att den gör ett undantag var 10:e år. Nå. Vi märker det om två år.

Något som däremot har dykt upp är en djup och jävlig svacka som kommer att kräva lång tids rehabilitering. Koppen rann över till slut och jag blev knuffad över kanten. Det var inte annat än att motvilligt erkänna sammanbrott och desperat be första bästa ställe om hjälp.

Diagnosen är depression och fem veckors sjukskrivning har hittills inte producerat många tecken på tillfrisknande. Den här gången har jag dock bestämt mig för att inte ge upp, utan kräva den hjälp jag behöver för att bli helt frisk!

Dagens favorit: Vildsvin – Saga utan lyckligt slut

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.