Kaffemonster

Måndag!

Det har tydligen varit måndag helt utan att jag har märkt det! Jag blir lika förvånad varje gång jag missar att oja mig över en måndag. 😉

Blev varse om dagen när jag råkade få syn på ett spännande påstående på VLT. “Måndagen är den internationella musarmsdagen.” Är den? Alla måndagar, eller bara denna? (Det har visserligen hunnit bli tisdag nu, men eftersom jag inte har sovit nattsömn ännu så räknas det som måndag.)

Jag tycker det det låter som en underbar idé att utnämna alla måndagar till internationella musarmsdagar! Nej, internationella musarms- och alt-tab-axel-dagar. (“Du skall icke glömma alt-tab-axeln.” påpekade hon sammanbitet…)

Se där vad pappersböcker kan göra med en.

Nå, besvikelsen kom efter lite googlande. Det visade sig att musarms-måndagen endast är den 28:e februari.

Vem röstar på en nationell musarms-/alt-tab-axel-tisdag den 1:a mars? 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.