Kaffemonster

Fre-eee-eee-eeedag!

Som om det spelar någon roll vilken dag det är. Jag sitter här hemma ändå. Sysslolös, uttråkad och ångestfylld. Och trött… Men men, nu ska vi inte vara såna där!

För andra dagen i rad vaknade ungarna långt före mig. De var påklädda och klara och satt och åt frukost när jag väl kravlade mig ur sängen. Ehhmm… Vänta nu, vilka är ni och vad har ni gjort med mina barn? Underbart att veta att de faktiskt kan göra något själva, utan att jag måste servera fram allt och tjata halvt ihjäl mig. Så underbart att se stoltheten lys i deras ögon när jag så noga berömde dem. Kanske kan vi få till samma flyt på morgnarna nästa gång de kommer. 🙂

Så. Fredag. Barnledig. Lön (eller lön och lön. Haha. Har aldrig sett så mycket sjukavdrag någonstans. 😐 ) Helgens aktiviteter består av tjejkväll hos bästaste Johanna, lite fika på annat håll och en föreläsning i friskhetens tecken.

Måndag. Jag längtar faktiskt till måndag. Då ska jag nämligen på healing! Om den healingen är det minsta som den jag var på i vintras, så kan jag räkna med två dagar utan några som helst fysiska känningar av allt helvete. \o/

En viss garderob i Säter verkar väldigt lockande också…

4 Comments

 • Syster som kommer hem inom kort

  Hej hjärtat!

  Vart var du på healing (reikki)? för jag var ju på reikki för 100 år sen typ, vilket gav mig en enorm kick av div. saker.

  Ha det bästaste bäst. Kramar i massor <3

 • Kirsi

  Ja, det var reiki och det var hos samma kvinna som du var till för hundra år sen. Ska dit igen nästa vecka igen, och sannolikt flera gånger efter det.

  Det kommer ett inlägg om healingen också, så snart jag har fått samla mina tankar! 😉

  Jag saknar dig. <3

 • Syster som kommer hem inom kort

  Saknar dig också….

  Hur vet du att det va samma häxa?
  Kanske jag också borde gå dit när jag kommer hem <3

  Kramar i massor och mängder

  Meddelar sen exakt vilken dag du ska börja köra mot arlanda…. :DDDD

 • Kirsi

  Jag gissar att det bara är en kvinna på det företaget som är aktiv, så det borde rimligtvis vara samma som du hade…

  Kanske borde du gå. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.