Kaffemonster

Random insanity

Det är torsdag. Mitt på morgonen. Alldeles tomt här hemma.

Skutta runt i underkläder. Ladda telefonen. Batterierna till tangentbordet är stulna. Vänta på att tv 4 play vill logga in mig. Fixa glass. Ta medicin. Bädda på soffan. Titta på äntligen hemma… Jag har då att göra här. Fullt upp!

Jorden ska tydligen gå under i helgen. Det var väl ett jäkla sätt att flytta undergången från december nästa år till nu i helgen! Det passar inte mig alls. Precis som mitt planeringsmöte blev flyttat. Nu är det ju inte alls säkert att min samtalstant kan följa med och berätta sådant som jag själv aldrig hittar ord till.

Jäkla skit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.