Kaffemonster

Skulle tio kuddar var för mycket, menar du?

Nu har jag startat projekt “måla möbler och piffa upp lite här och var”.

Det ser ut att själva måleriet dröjer till okänd dag, så ett besök till Ikea fick börja sovrummets omvandling. Sprillans nya sängkläder (så att det räcker matchande till alla kuddar!) och lite mysiga mattor. Snyggt. Och snyggt! 🙂

Rött! Det ska vara rött överallt. För det är så jag känner mig. Jag känner mig alldeles röd och skrikig. Eldig och ilsk. Blodig och ledsen. Rött är dessutom väldigt snyggt. (Gubben verkade dock inte så lycklig över mitt val av skrikiga och levande färger. Han föredrar tråkiga färger. Som beige. 😐 )

Även om jag vet att den påbörjade och de kommande aktiviteterna orsakas av den idérikedom och den rastlöshet som period “åh vad jag mår bra” för med sig, så ska jag nu se detta som en övning i att faktiskt slutföra påbörjade saker.

Vi får väl se hur det går.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.