Kaffemonster

Skumma känslor…

Här har jag suttit och spenderat morgonkaffet till att läsa på bröllopstorgets forum. Där har jag irriterat mig på bland annat folks bristfälliga talanger avseende stavning och det faktum att folk faktiskt har väldigt, väldigt svårt att förstå vad OSA innebär.

HELA morgonkaffet har jag slösat på detta. Tre koppar morgonkaffe är mycket irritation det. Ända tills jag plötsligt inser att denna irritation jag känner är ingenting som kommer automatiskt, utan något som jag faktiskt sitter och tvingar på mig. Jag slappnar av och känner en våg av något helt annat komma över mig. Vad fasen ska jag sitta här och vara irriterad för, när jag har en automatisk skum känsla där under som är så mycket behagligare.

Denna skumma känsla är ren lycka! Stor och stark lycka. Här sitter jag och har världens bästa fästman som vill pussa på mig. Jag och världens bästa brorsdotter ska strax åka och hämta upp världens bästa föräldrar, för att åka till världens bästa lilla-lillasyster med familj och spendera dagen där… Och detta är då bara ett fragment av allt som gör mig lycklig.

Hmm… Undrar om denna eufori hör till det bipolära och tas bort av antiepileptikan? 😐

3 Comments

  • The crazy one

    Hade du skrivit världens bästa syster hade jag varit tvungen att avboka din resa hit 😛 Puss på dig <3

  • Kirsi

    Haha! Mjo, jag hade lite problem med formuleringen där… Varken världens bästa syster, eller lillasyster fungerade. Du är ju världens bästa lillasyster. 🙂 Älskar och saknar dig!

  • Syster på vift

    Ølskar och saknar dig också… men snart får jag veta vart jag hamnar for vintern så då kan jag borja planera hemresan, men forst ska ni hit 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.