Kaffemonster

Det blir ris, currysås och blomkål

Det är älskets andra jobbnatt efter semestern. Här sitter jag och känner mig ensammast i världen. Hungrig som en gnu, utan någon middagssällskap. Så trist. Verkligen. Jag känner mig så ensam att jag inte har lust med något. Hungrig har jag varit ända sen jag kom hem från syrran, men lusten att laga eller hämta mat har inte infunnit sig. Allt har känts alldeles för besvärligt.

Nu blev jag ju svimfärdig av hunger och då tvungen att rota runt i köket för att försöka komponera ihop någon typ av middag. Ris, currysås och blomkål ska jag laga. I de små lag-mat-till-en-ensam-jävel-kastrullerna. Vi skulle behöva ha en till sån liten kastrull. Nu måste jag göra såsen i en större kastrull, för de båda små är upptagna av ris och blomkål. Lite ärtor råkade det visst slinka ner också.

När jag ändå gnäller och tycker synd om mig själv, så kan jag ju passa på att ta upp detta med multipla bloggar. Lite besvärligt är det ju. Om jag just nu vill berätta om förlovningsfesten i lördags, kan jag då göra det här eller ska jag hålla mig till bröllopsbloggen? Kanske ska jag låta bli helt och hållet, och tycka att gubbens inlägg är tillräckligt…

Tål att funderas på. Nu är det matdags i alla fall.

5 Comments

 • Daniel

  Tycker gott du skriva ett ur din synvinkel också.

  Men det bör väl vara på bröllopsbloggen iaf tycker jag. Dock så kan du ju skriva en liten notis här också om du vill och sen länka till vår gemensamma. 🙂

  Har du trist så kan du ju ta kameran och fota alla presenter (med tillhörande kort) 1-och-1. 😉

 • Kirsi

  Uhh, ett och ett? 😐 Inte buffa ihop allting och försöka få med allt på en bild?

  Jag tappade lusten att skriva om just festen nu… Men det blir ett annat blogginlägg där strax. 🙂 Älskar dig!

 • Daniel

  Tänkte ett och ett, men vi kan prata ihop oss imorgon hur vi ska lägga upp det inlägget.

  Älskar dig med 🙂

 • Vidde

  Man kan skriva om samma sak på flera ställen. Antingen ett långt på en plats och en notis på andra platser, eller så upptäcker man att när man vet att man har olika publik så uttrycker man sig olika och berättar lite olika saker eller aspekter. Vidde har flera bloggar också… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.