Kaffemonster

Oh my goddess!

Jag borde nog inte köra bil. Detta kom jag på under alla möjliga moment under resan till Säter. Till exempel så kan det vingla lite när man ligger i 140 på 66:an, gräver fram örhängerna ur behån (som jag glömde där mitt i morgonförvirringen och paniken innan jobbet) och sätter dem i öronen.

Även om jag gärna åker och flashar min “Du blev just omkörd av en tjej”-skylt till så många bilar jag hinner, så kanske det är mindre bra att mitt i allt rejsande komma på sig själv med att fundera på om det var en 50- eller 80-skylt som syntes lite hastigt för en fem minuter sedan.

Vidare så ska man nog inte hålla fast vid något tävlande med någon random BMW och ligga i 160 bara för att fanskapet inte ska få köra om.

Nä fan, ta det lugnt nu. 😛

2 Comments

  • Sambon

    Man kan ju även testa att köra enligt hastighetsgränsen så slipper bilen dra 3 liter/mil när du plågar upp den på varvstoppet. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.