Kaffemonster

Orkar inte komma på någon bra rubrik

Jag planerade att blogga idag… Om Grekland, om hur det går på jobbet och om livets allmänna jävlighet. Men jag orkar inte.

Jag har sovit sen jag kom hem från jobbet i princip, till nu. Jag var så utmattad, så det behövdes verkligen, men det gör inte gott för nattsömnen sen.

Kanske kommer orken att kasta ihop ett par blogginlägg senare. Kanske har jag lust att ta det imorgon istället. Imorgon ska jag ju bara vara hemma och samla mig. Tills jag ska hämta hem mina smågalningar det vill säga.

Min underbara blivande man står i köket och följer ett recept från Linas matkasse. Det blir lövbiff till middag. Själv ska jag bara sitta här och glo medan jag sörplar kaffe ur en av våra nya fina Rörstrandsmuggar. Eller så kanske jag går igenom alla inläggsrubriker och sätter punkt där det saknas…

Auf wiedersehen.

5 Comments

 • Jonna

  Hur har det känts nu när ju jobba hela veckan?
  Vad skönt att du bara kan sitta medan Daniel lagar mat. 🙂
  Funderar också på om vi ska testa någonting sånt med någons matkasse.

  • Kirsi

   Det har inte känts så bra som jag hoppades. Vissa stunder helt okej, men övervägande jobbigt.

   Jag tycker definitivt att ni ska testa någon typ av matkasse. Det är så skönt att få hem varor, att få laga en massa rätter som man i vanliga fall inte skulle och framför allt, det är så skönt att karln också kan laga maten. Bara att följa givna instruktioner! 🙂

 • Merja

  Du ska bara vila Kirsi, härligt att min blivande svärson lagar maten 🙂 Jag vill också ha matkassar men inte Linas…Många kramar

  • Kirsi

   Sen när jag börjat punkta mina rubriker såg jag hur konstigt det såg ut och någonstans bak i hjärnan ekade någon typ av grammatiska regler… Jag tror inte att det ska vara punkt i rubriker, men eftersom vissa av mina hade och andra inte, så var jag ju tvungen att punkta alla så att det konsekvent och bra överallt.

   Nej, jag kunde inte ta bort alla punkter, för ibland är det ju utropstecken och frågetecken i min rubriker, då kändes det dumt att låta vissa rubriker vara helt utan nåt.

   Fast nu kommer jag ju störa mig på alla punkter. 😐 Jag vet inte vad jag ska göra! 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.