Kaffemonster

Bara jobbigt

Satt med luren i örat och lyssnade på uppringningstonen när det plötsligt slog mig, vem försöker jag ringa? Funderar snabbt över de senaste sekundernas händelser, vad tänkte jag, vad skulle jag göra, vem var det jag ringde? Jag har fan ingen aning! Signalen slutade i ett standard mobilsvar, så jag vet fortfarande inte vem jag skulle ringa och varför.

Jag går runt med en konstant rastlöshet i kroppen och en stor jävla klump i magen, eller i bröstet, eller i magen och i bröstet. Hälften av gångerna kan jag varken andas eller tänka klart. Kan varken sova eller ligga still.

Inatt funderade jag på om jag skulle behöva ringa psyk-jouren. Det är väl vid såna här tillfällen då det är tillåtet att ringa dit kan jag tro. Jag borde nog ringa… Kanske var det dit jag ringde förut? Nä, då skulle jag väl ha haft numret uppslaget och inte kommit till mobilsvar.

Det är jobbigt som fan.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.