Kaffemonster

Ensam hemma

Det är inte ofta jag får vara ensam hemma så när jag väl är det så njuter jag till fullo! Jag låg länge och drog mig i sängen innan jag bestämde mig för att denna dagen minsann inte ska slösas bort i liggläge (även om jag hade planerat för en sängsöndag). Innan älsklingen åkte så hade han bryggt kaffe åt mig så jag behövde bara hälla upp från termosen och sätta mig där jag alltid dricker morgonkaffet. Vid datorn, var annars? 😉

Jag myser så mycket åt att vara ensam så jag vet inte riktigt vad jag ska göra av allt. Har gått runt här och känt och funderat. Jag tycker så mycket om den här lägenheten. Speciellt när den är så städad som nu! Några enstaka spår lite här och där som vittnar om gårdagens trevliga tillställning. Ett vuxenleksaksparty följt av ett litet knytkalas med några av de vänner vi väldigt gärna umgås med.

Jag fantiserade lite om bröllopet. Och har gråtit en skvätt åt lite fåniga saker. Sådär som man får göra när man njuter av att vara ensam hemma. 🙂

Grannen störde tystheten så nu spelar jag Skillet på hög volym för att överrösta hans dåliga musik. Medan jag försöker komma på vad den där Metallica-låten heter som jag vill lyssna på så läser jag lite på Vlt. Skakar roat på huvudet åt att inte ens journalister har en aning om hur man stavar. Ruljangs? Vad är det för nåt? Är det kanske samma sak som den där changsen som så ofta nämns? ;P

Jag tror dock att jag överger förhoppningen om att inte slösa bort dagen och återgår till sängen för lite choklad och någon bra serie. Åh, ingen söndag är som en ensam söndag, halvt sovandes, med ett litet leende som minns alla gårkvällens skratt… Tack alla ni som var här!

Men vad sjutton heter den där låten jag vill höra?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.