Kaffemonster

Mom smokes in the car…

…Jesus is ok with it, but we can’t tell dad. Sheldon är ju för underbar! 🙂

Äh, fuck all! Jag röker igen (nej, inte i bilen). 😐 Nu är jag rökare. De små nikotinmonstren har sett till att jag har köpt två paket cigg och tjuvrökt satan i ett par dagar. Jag orkar inte slåss mot de jävlarna heller. Jag har knappt energi till att överleva, så det finns inget över till slagsmål med nikotinmonster. Jag, eller de, har bestämt att tills mer energi infinner sig så röker jag. Nu har jag gått och varit röksugen så länge så nu orkar jag inte mer. Glöm det jag sa om värdesättningar. Nikotinmonstren har inbillat mig att jag bara ska röka en stund, så värdesättningarna kan jag behålla tills vidare. Patetiskt, jag vet.

Det är skitjobbigt att röka i smyg så nu ska jag röka öppet. Jag ska dock fortsätta smygröka för ungarna, så tala inte om det för dem är ni gulliga! Jag har inte vågat berätta för sambon än heller… Men nu måste jag det. Jag känner mig som en skurk för att ha undanhållit rökningen för honom. 🙁

Jag vill inte höra några kommentarer om hur urbota dumt detta beslut är. Tro mig, jag är väl medveten om det. 🙁

Mom smokes on the balcony. Everyone has to be ok with it, but we can’t tell the kids.

5 Comments

 • Jonna

  oh jag vill med. Ända sen missfallet har röksuget blivit så starkt så jag nästan inte kan hålla mig.
  Så skönt med denna pinne när man är ledsen, arg, hungrig. Jag förstår varför du börja röka.

 • Kirsi

  Eller hur! Helt plötsligt smakar kaffet mycket godare, det finns en mening med att äta, det är lite enklare att gå upp på morgonen när jag vet att jag ska röka… 😀

 • Leena Kivioja

  Undrar vad jag gått miste om i mitt liv moahahaaa
  kanske ska prova dessa farliga pinnar som försvinner upp i rök……hmmm kanske ska överraska omgivningen….näää skulle nog inte tro det meeen who knows…
  Man gör ju det man själv vill göra….det som liksom känns bra….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.