Kaffemonster

Uppe före sianpierua

Det är alldeles för tidigt. Det är emot mina principer att vara vaken såhär dags. Det är ju mitt i natten, så gott som. Stjärnorna är fortfarande ute och till och med internet sover.

Här sitter jag då, med laptopen på köksbordet, alldeles för pigg och ivrigt väntade på att kaffet ska rinna klart. Vaknade för en halvtimme sedan när sonen kröp ner bredvid mig. Vanligtvis när han kommer och gosar ner sig sådär somnar jag om av bara värmen från det lilla elementet, men inte idag inte.

Det är en timme kvar tills ungarna ska väckas. Vad ska jag roa mig med under den här timmen? Facebook visar inga livstecken. Betapet verkar vara rätt morgontrött. Den enda som är vaken vid såhär dags är scriptet som skickar ut nyhetsbrev om underkläder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.