Kaffemonster

Läkarbesök

Det visade sig att jag har oroat mig i onödan. Min läkare på affektiva mottagningen är en riktig pärla. Förstående och noggrann. Självklart skulle han sjukskriva mig retroaktivt från sista oktober och förlänga den till januari när det är dags för återbesök. I mitt tillstånd kan man inte jobba. Man kan inte ens fungera som folk. Speciellt inte med de så jävla djupa dipparna jag har haft på senare tid.

Medicineringen blev justerad något, diagnosen likaså. Nu är jag lite starkare diagnostiserad bipolär, vad det nu innebär. Kanske har jag gått från typ två till typ ett, eller kanske typ 1,5. 😉 Jag vet inte. Fick aldrig klarhet i vad den starkare bipolära diagnosen betyder. Nu måste jag ta mig till ett apotek så att jag kan öka dosen på Lamotrigin, sänka dosen på Citalopram och tillföra lite Lyrica. Spännande. Förhoppningsvis betyder detta att jag kommer att må bättre! Något som hittills har verkat helt omöjligt.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.