Kaffemonster

Hus- och kattvakt

Syrran och hennes sambo åkte på en Helsingforskryssning i lyxhytt i lördags. Jag och älskling satt och vaktade huset och katterna. Det var riktigt skönt att komma bort hemifrån igen. Och med älskling för en gångs skull.

Vi åkte dit redan i fredags så vi hann umgås lite också. Grabbarna drack morgan och cola så att luktade målarfärg i hela rummet. Vi kvinnor drack öl (alkoholfritt för mig så klart), spelade Risk och hade trevligt. På lördagen skjutsade vi resenärerna till Borlänge och bussen och åkte sedan hem för att slappa och elda i lite var och varannan ugn resten av dagen. Så blev det också, ända tills älskling kom på att vi hade ju fått order om att släpa ner vitrinskåpen och allt sprit till det nytapetserade vardagsrummet. De samlar på snygga spritflaskor och köper alkoholen efter flaskans utseende, inte för att det ska drickas. Jobbigt var det med bärandet, men roligt när det blev så snyggt med alla fina flaskor och glas. Det är alltid så mycket roligare att fixa och dona hos någon annan. 😀

Söndagen mådde jag rätt dåligt. Var arg, sur och irriterad mest hela dagen. Så jag låg i sängen och tittade på serier hela tiden. Jag gillar den sysselsättningen. 🙂 Jag fortsatte med samma syssla fram till lunch idag, med ett litet undantag för morgonkaffet. Mat, hämta resesällskapet från Borlänge och sen hemåt! Vilken hemlängtan jag har haft hela dagen idag då! Jag som brukar ha mer panik när jag måste åka hem. Det är skönt med omväxling.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.