Kaffemonster

Nu måste jag glänsa lite

Älskling gjorde någon form av “IQ-test” på facebook idag, så jag blev sugen på att göra ett själv (inte just det han gjorde för det bestod bara av idiotiska frågor).

Googlade lite och hamnade först på någon som kostade 50 kr att få resultatet på, men så hittade jag detta IQ-test. Riktigt givande var den, även om jag fick en enorm huvudvärk av att tänka så mycket. 😉

Mitt resultat blev 125 och är tydligen aningens bättre än genomsnittet. 😀 MYCKET begåvad är jag visst. 😀 Jag hade nog haft lite högre poäng om inte testet hade inkluderat en massa knepig matte. Gör testet du med, och berätta vad du fick för resultat! (Måste ju jämföra här vettu.)

Här har vi det svart på vitt, jag menar blått på vitt.

Älskling var, som förväntat, mycket smartare än jag. 134 fick han på samma test. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.