Tisdagstema

Tisdagstema, hinder

Äntligen kom det ett nytt tema. Denna gånger är det hinder. Jag skulle ju kunna återanvända förra gångens bild, för menskoppen skyddar inte bara, utan det hindrar ju även blodet att ställa till med katastrofer. men, hur trist är inte det då?

När jag såg temat så var min spontana reaktion; ångest, bipolär, sjukskrivning. Det är ju inget man bara snappar upp på bild sådär, så jag försökte hitta andra idéer. Det kändes inte rätt, jag fick vackert hitta ett sätt att förklara just det hindret med en bild. Hela min ensamtid med morgonkaffet gick åt det och i brist på bättre fantasi, så fick det bli en skriftlig förklaring ändå. 🙂

Här är min tolkning av hinder, veckans tisdagstema.

Mitt mående, som har lett till en långvarig sjukskrivning, är något som har hindrat mig på många sätt.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.