Kaffemonster

Här sitter jag och är lite dum

Ibland är det så att hjärnan slutar fungera helt.

Jag har som vana att alltid maila bilder från telefonen till mig själv, och sen sparar jag ner dem i mappar. Det brukar vara lite för besvärligt att stoppa sladden i telefonen och flytta mellan mapparna.

Nu satt jag här och försökte maila en bunt bilder men telefan vill inte skicka iväg något. Satt och svor och tyckte att jag inte kan blogga alls när jag inte har någon bild att lägga till. (Jag har fått lite tvångstankar som bl.a. innefattar att jag måste ha med minst en bild i varje blogginlägg.) Har jag ingen bild, så kan jag inte blogga…

Telefonen sitter på laddning. I sin sladd. I datorn. Duh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.