Kaffemonster

It’s rum and coke without the rum

Gårdagen var så skräpig att jag idag unnar mig en frukost med en virgin Cuba Libre. Utan lime. Apelsinsaften fick mig att må så dåligt att jag spenderade större delen av dagen i sängen. Apelsinsaften förstörde min dag.

Jag planerade ju att åka till ett loppis eller två och leta efter lite ramar och korgar, men jag hade ingen lust. Så jag låg i sängen och tyckte synd om mig själv. Tittade på ER och mådde ännu sämre när de visade allt elände som pågår i världen. Framåt kvällen ville jag åka hem. Ända tills jag insåg att det är mörkt ute. Då vågade jag inte åka. Jag vågade inte riskera att halka av vägen och bli sittandes där i skogen. I mörkret. Ensam. Man ska inte vara ensam i skogen i mörkret, det vet ju alla som har tittat på film. Så mådde jag sämre, för att jag kände mig instängd. Jag hade inte längre lust att ligga i sängen eller titta på nåt. Så jag shoppade lite grann, och allting blev bara bra! Helt magiskt. 🙂

Idag är en bättre dag. Inga apelsinsafter har hoppat på mig än.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.