Kaffemonster

Men åååh!

Jag har ju missat efit idag! Jäkla skit. :/ jag har ju skrivit upp det i kalendern, men nu har jag varit ledsen i 1,5 dagar här, så jag har inte orkat kolla i kalendern och påminna mig själv. Jag har inte orkat göra något egentligen. Har mest bara spelat. Varit ledsen och nedslagen, suttit och samlat på mig kilon… Du ser, det är inte meningen att jag ska läsa jobbmailen. Jag mår dåligt direkt efter, och jag mår dåligt i x dagar efteråt.

Min bilfan startar inte igen, så vi måste gå till skolan imorgon. Det är väl lika bra det, jag kanske blir av med några gram av de kilon som hoppade på mig medan jag satt och inte gjorde så mycket.

Jag har börjat störa mig på min vikt nu. Tidigare var jag rätt nöjd med mig, trots att jag är tjock. Men i den takt som bröllopet närmar sig, så ökar alla mina komplex över hur fet och ful och äcklig jag är. Hur trevligt är det att rulla fram till altaret då?

Borde åka till affären också. Vi har inget bröd hemma. Jag orkar inte åka. Får väl gå upp kl 5 imorgon och baka scones så att ungarna får frukost.

Jag har en massa stekflott på glasögonen också. Orkar inte gå och leta redan på fönsterputsen.

Skitdag. 😐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.