Kaffemonster

Tjejkväll här med

Vi hade tjejkväll igår. Jag visste inte riktigt vilken blogg den historian skulle hamna på, tyckte att den platsade på båda. Men nu skrev jag den på bröllopsbloggen och lämnade bort en del som mer hör hemma här.

Med den delen menar jag främst pratet om jobbet. Jag tror att det kan vara så att jag med flit undrar om jobbet, för att testa hur det känns när jag hör om det. Jag testar om jag fortfarande mår dåligt när hör om jobbet och allt som kommer med det. Kollar av om jag kanske är redo att gå tillbaka till jobbet, eller om det fortsätter att kännas som att det aldrig kommer att ske.

Igår undrade jag, och tjejerna berättade om både roliga och besvärliga händelser. Förändringar som har skett och som kommer att ske. Vissa saker som aldrig kommer att förändras. En stund in på samtalet kom ångesten som ett brev på posten. Japp, inte ett dugg färdig. Inte alls redo att gå tillbaka till jobbet. Varför ska jag envisas med testerna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.