Kaffemonster

Tackkort

Det här är ett sånt där inlägg som jag inte riktigt vet i vilken blogg jag ska lägga det. Det är ju mest bröllopsrelaterat. Med nattkaffe. Detta är ju min nattkaffe-blogg, så det fick bli här.

Idag fick vi bilderna från vår fotograf. De blev SÅ bra! Verkligen jättebra. De är så fina, och jag är så nöjd! Strax innan läggdags fick älskling tjata en stund innan jag gick med på att sluta titta på dem. SÅ fina bilder! Jag ska visa dem så småningom.

När jag väl hade intagit sovställning kom jag på att nu när vi har de fina bilderna kan vi börja fundera på hur tack-korten ska se ut. Funderade, det gjorde jag. Jag funderade på utformningen av korten, jag funderade på vilka bilder som ska med, jag tänkte ut ett antal olika sätt att formulera texten på. Idé efter idé vällde ut och jag kunde knappt ligga still. Hur ska det här gå då, med så många olika enastående (om jag får säga det själv 😉 ) förslag blir det jättesvårt att välja vad som slutligen ska hamna i tryck.

Inte gick det att ligga kvar i sängen, trots att älskling försökte få mig att släppa funderandet så gott han kunde. Jag måste upp och skriva ner mina idéer innan jag glömmer dem. Jag måste ha kaffe och skriva ner mina idéer. Därför sitter jag åter här mitt i natten. Med tända ljus, i badrock. Med kaffekoppen till vänster och fingrarna på tangentbordet, knappandes 700 ord i minuten. (Nå, 55 var det när jag testade. Se nedan.)

Nu är jag så till mig att jag blir alldeles svettig av att skriva. Idéerna radas upp i ett Google-dokument, så att de kan presenteras för älskling imorgon. Förhoppningsvis kan tillverkandet av kort påbörjas redan imorgon (medan jag ändå har andan uppe). 😀

Just nu tänker jag inte avslöja något om tack-korten, mer än att de blir personliga. Det är visst lite overkill att skicka ut individuella tack-kort, men vad fasen, hela jag är lite overkill! 😛

Läggdags – take two.

Jo, jag testade ju min skrivhastighet. Jag vet dock inte om det är bra eller dåligt med 55 ord i minuten.

Jag kan skriva55ord i minutenHur många ord i minuten klarar du?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.