Blommigt

Tidig present

Igår kom det hem ett litet paket från Coolstuff. Jag fick en tidig födelsedagspresent av älskling! 🙂

Jag fick köttätande växter! Eller ja, köttätande frön är de väl just nu då, men så småningom blir det köttätande växter (Venus flytrap). 🙂 Fröna kom i ett litet växthus, som är ett hus, tillsammans med små djur och stenar som i instruktionerna kallas för träskstenar. Hur coolt som helst. Jag har ett hus där det bor två ormar, en ödla, lite för mycket träskstenar och några köttätare. Hah! Jag älskar att plantera saker. Att jag aldrig har tänkt på att dekorera mina blommigheter med små söta djur. 🙂

Ungarna är fascinerade av konceptet köttätande växter. Gumman har ställt miljoner frågor om dem här på förmiddagen.

Hon: Hur klarar den sig på vintern då?
Jag: Man tar ju in den, så får den vara inne istället.
Hon: Jaha… ska man mata den med kött då eller?
Jag: Nej, den äter bara flugor och myggor och så.
Hon: Men… HUR klarar den sig på vintern då?
Jag: Jaha, när det inte finns några flugor menar du? Då får den bara vatten.
Hon: Kan man vattna den också?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.