Kaffemonster

Min goa lilla toka

Efter en lång och bråkig kväll kom gummalainen och lade sig bredvid mig och funderade. Efter en stund säger hon: “Mammaaa… Kan inte du skaffa ett barn?” Jag svarar att jag har ju redan två smågalningar, behövs det verkligen en till som bråkas? Varpå hon förtydligar: “Men jag menar en baby, de bråkas inte.”

Hon ligger tyst och tänker en stund och säger sedan: “Nej, men det kanske inte går, för då måste jag vara hos pappa hela tiden.”
Jag: “Vad menar du?”
Hon: “Jo, men Daniel jobbar ju på helgen, så då går det inte. När bebisen kommer så måste ju du vara på AB, eller vad det heter. Om du är där några dagar, kanske en vecka, så har vi ju ingenstans att vara eftersom Daniel jobbar på helgen. Då måste vi vara hos pappa hela tiden.”

Jag har väldigt svårt att hålla mig för skratt, men lyckas ändå förklara att det heter BB och om det nu skulle bli en bebis och om den vill födas på en helg när Daniel jobbar, så kan mormor säkert vara här och ta hand om henne.

Hon vill så gärna bli storasyster, min gumma.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.