Kaffemonster

Hon sydde!

Hon är så duktig, min älskade dotter! Fast besluten att tillverka nya kläder till sin Monster High-docka började hon sy. Hon sydde två klänningar. För hand dessutom! Mätte med ögonmått och testade att vira tygbiten runt dockan, funderade och rotade i min temporära (som har varit rätt permanent de senaste två åren) tyglåda efter något som kunde göra klänningarna lite mer speciella. Hon hittade rullarna med tyll som hon veckade och sydde fast på klänningarna.

Jag är mäkta imponerad över hennes idérikedom och beslutenhet. Resultatet av hennes projekt blev över förväntan. Jag är så stolt, SÅ STOLT! Så stolt att jag nästan vill börja gråta.

Nu planerar hon att börja sy kläder till både henne och mig. Tänker på vilka tyger hon behöver ha till sina kreationer. Jag tror bestämt att jag måste lära henne hur symaskinen fungerar. 🙂

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.