Kaffemonster

Spa behövs ibland

Tände lite doftljus i det mörklagda badrummet. Tappade upp ett så bubbligt bad så skummet svämmade över och rann ner på golvet. Packade in håret med avocadoinpackning, kladdade på en druvdoftande ansiktsmask. Låg och filosoferade en stund innan jag filade och peelade fötterna. Skrubbade kroppen med apelsindoft och muttrade lite grann för att jag har glömt att köpa kroppspeeling igen. Filosoferade en stund till och bestämde mig sedan för att nu är jag klar för sängen. Ren, fin och fruktdoftande.

Jag hoppas att jag kan sova inatt. De senaste fyra nätterna har jag haft stora sömnsvårigheter. Det är en del av den där bipolära cykeln antar jag. Synd bara att jag aldrig kommer ihåg vad som ska komma efter det tillstånd jag för stunden råkar känna igen. Häromnatten när ångesten över sömnlösheten överskuggade allt laddade jag ner en app som ska hjälpa till att komma ihåg. Där ska man fylla i när man mår konstigt eller om det är något speciellt som händer. Förklara så noga som möjligt och uppskatta styrkan på det hela.

Det är visserligen ingen mening med att fylla i den där just nu. Min telefon har nämligen gått sönderä, så jag måste återställa och lämna in den på reparation. Pläh.

Jag måste boka tid för att spå mig förresten! Det ska bli spännande. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.