Kaffemonster

Legogubbar

Jag och sonen har haft våra huvuden i legolådorna halva helgen. Vi har letat reda på alla miljoner legogubbar. Eftermiddagen spenderade vi med att lyssna på Sabaton och bygga ett litet podium som gubbarna kan stå på. Det är bara knappt hälften av gubbarna som får plats på det dock. Märkligt nog fanns det inte tillräckligt med lämpligt material i lådorna för att få till uppställningsplats för samtliga gubbar. Jag fick dessutom blåsor på tummarna av allt byggande. 😐

Det är lite kul att ungarna också gillar Sabaton. Märkte idag att sonen kan låt-texterna minst lika bra som jag. 🙂 Vi är båda lite avundsjuka på brorsan och kusinen med (nästan)fru som åkte på Sabaton-kryssning idag. Tänk så roligt att både få se dem live OCH åka båt. Kanske skulle vi se till att göra båda sakerna också? Ta en kryssning i vår och köpa biljetter till Rockstad Falun i sommar. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.