Pappersbok

Det skrämmande slutet

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar för Bokus.

Sådär ser det ut. Slutet av boken. Slutet av röklivet. Lite läskigt är det allt.

Gång på gång har boken informerat mig om att det är endast när livet är stressigt och något är fel, som en rökare överväger att sluta röka. Så är det. För några veckor sedan mådde jag dåligt och kände att jag måste sluta röka. Så jag började läsa boken igen. Sedan mådde jag bättre och behovet av att sluta försvann. Nu är allting dåligt igen och jag måste sluta röka. På riktigt. Jag har varit sjuk i flera dagar och idag har jag inte kunnat andas normalt en enda gång. Jag är för förkyld. Och jag röker.

Jag har inte många ciggisar kvar. En stund övervägde jag att be mamma komma med nya till mig. Men så insåg jag att det inte fungerar att röka nu. Jag måste sluta med det nu. På en gång. Idag. Jag får skippa det där mentala förberedandet som jag hade planerat att jag skulle syssla med innan jag slutar. Det finns inte tid till det.

Men boken måste jag läsa ut först. Det står i den att man måste läsa klart och att man inte ska sluta förrän man har läst klart.

Vad är det för bok då? Äntligen icke-rökare av Allen Carr.
(Klicka på bilden för att komma till beställningssidan hos Bokus.)

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.