Kaffemonster

Odelad uppmärksamhet

Jag läste inlägget När mobilen tar fokus från barnen och kom att tänka på hur dottern har ändrat sitt beteende i veckan. Hon har nämligen börjat med att stanna upp mitt i någon berättelse och undrar om jag verkligen hör vad hon säger. Skuldkänslorna blev genast lite större.

Det är väldigt bra gjort av henne tycker jag. Allt som oftast har jag uppmärksamheten eller tankarna någon annanstans än på barnen när de behöver det. Jag skrev en lapp till henne, så att jag inte skulle glömma bort att berätta för henne hur stolt jag är för att hon påminner mig att lyssna på henne när hon pratar.

fokusbrev

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.