Kaffemonster

Fan vad jobbigt det blev då

Nu tror jag minsann att jag känner av den där FB-avundsjukan det har pratats så mycket om.

I flera veckor nu har jag sett bekant efter bekant åka på semester och posta underbara bilder från diverse stränder och bassänger i varma länder.

Alla åker utomlands. Alla postar härliga bilder från poolen. Här sitter jag i ett stökigt kök och gråter för att jag inte ens har ett jobb som kan ge mig semester. Eller råd att åka till en pool långt, långt härifrån.

Jag blir så ledsen över min egen situation att jag känner mig helt bedövad. Just idag känner jag att jag inte kan göra något åt situationen heller. Inget alls. Inget händer. Inget kan jag göra. Ingenting. Mer än apatiskt bläddra igenom bilderna om och om igen, och undra när det ska bli möjligt för mig att ta med min familj till något varmt härligt ställe.

utomlands

5 Comments

 • Leena Kivioja

  Äh strunta i andras semestrar…..du lägger ju upp bilder på annat fint som är här o nu o inte så dyrt heller…..men Ni får ju komma upp till Sälen sen o ni kan bo i samma stuga som vi nog ska det väl ändå finnas plats o sova trångt några nätter o då behövs det ju bara soppapengar o bil sen har vi härliga semesterbilder heheh
  Du får gärna komma upp till Foskros nu v 26 också men det är fr lördag t lördag i Sälen är det söndag t söndag

 • Vidde

  Jag har inte planerat att åka någonstans i sommar alls. Men man ser ju inte alla som INTE lägger ut bilder, man ser bara de som lägger ut bilder!

  Jag tycker inte att man behöver åka någonstans. Det finns väl pooler här med? Jag minns en underbar liten rund pool som var rolig att plaska i en gång! Ta fram ett glas, sätt i ett paraply, ta på solbrillorna och läs en god bok. Men “semestermusik” (vad som helst som du associerar med semester) i freestylehörlurar och badtofflor borde man skapat en komplett känsla av semester!

  Annars får du och jag åka till min mamma eller mormor och minisemestra någon gång!

 • Vidde

  Facebook kanske förresten borde installera ett filter som säger “Visa alla som INTE publicerat irriterande bilder jag blir avundsjuk på idag” … eller nåt! 😀

 • mamma

  Inte behöver man åka utomlands en sommar, det finns ju så mycket att se här hemma. Det finns stora pooler lite varstans, museér och en massa annat att hitta på som inte behöver kosta så mycket heller. Och jag håller med Leena, att du sätter upp så fina bilder på fina saker och fina naturbilder 🙂 Det är nog ganska många som inte åker utomlands, de syns bara inte. Ha det bäst <3

 • Kirsi

  Jag är inte av åsikten att man måste åka utomlands för att kunna ha semester. Problemet är att jag VILL ju åka utomlands. Och jag blir så frustrerad för att jag inte kan. Känner mig så låst. Fast. Som med allt annat här i livet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.