Kaffemonster

En åskådares betraktelser från andra sidan vägen

De två bilarna var de enda på parkeringen vid glesbygdens lilla tågstation. Den mörka Audin stod i en parkeringsruta, medan den ljusa Volvon hade svängt in i all hast och ställt sig tvärs över rutorna.

I mitten av det två meter stora utrymmet mellan bilarna stod de och kramades. Kvinnan i sina ljusa sommarbyxor och mannen med kortärmad skjorta. De tycktes ha haft bråttom att omfamna varandra. Båda förardörrarna stod öppna, som om det hade tagit för lång tid att stänga dem.

Kärleken mellan dem tycktes vara djup, men det var tydligt att detta var ett smärtsamt möte. Det verkade finnas en stark ovilja att skiljas åt. Bara en liten stund till. Bara en kyss till. En sista omfamning…

Varför detta hastiga kärleksmöte på parkeringen? Var det en begynnande sommarflört? Var det ett avslutat förhållande? Var det en hemlig förälskelse? Det vet endast kvinnan och mannen.

Ett kort ögonblick senare steg de sorgsna in i bilarna och körde åt varsitt håll.

mötet

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.