Kaffemonster

What she said!

Titta här vad bra Johanna beskriver Flattr nu igen:

“Nu för tiden är nästan alla kreatörer. Har du tänkt på att du skapar värde för mig på internet? Varje gång du skriver en kommentar på min (eller någon annans) blogg eller delar en bild på instagram skapar du innehåll som jag kanske är villig att betala för!

Jag betalar genom Flattr, och det betyder att du behöver skapa ett konto där för att ta emot pengarna. Det är gratis.”

(Läs hela inlägget på: Är jag skyldig dig pengar?.)

Så. Skaffa ett Flattr-konto du med, så att jag också kan sprida runt mina pengar till någon som förtjänar det. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.