Kaffemonster

Lägenheten är här!

Eller jag är där. Lägenheten är här, där jag är. Jag är i lägenheten. Vår nya lägenhet! Där vi ska bo från och med imorgon. Iiiiiih! 😀

Som jag har längtat! Väntat på att det ska bli den dagen då vi får nycklarna och kan börja flytta in. Jag har planerat och förberett. Rensat och packat. Jag har skapat förväntningar till den grad att jag nu känner mig nästan besviken. Men det gör inget, för vi ska flytta!! Enbart det ordet gör mig väldigt glad. 😀

För några timmar sedan fick vi nyckeln. YESSSS!!! Och nu, vid den tidpunkt som jag trodde att jag skulle bära kartonger som en tok, är jag bara alldeles för slut för att göra något. Jag har stått och packat ner köket i två hela dagar, så varken kroppen eller knoppen orkar mer just nu.

Men jag har i alla fall gått runt i lägenheten och bekantat mig med atmosfären. Funderat på hur fint det ska bli när allt är klart sen. Jag har gjort en markering i universum att det här är vårt hem nu. Jag har tagit några varv i varje rum och renat dem med en salvia-rökelse (fast jag vet inte om rökelsen rökte tillräckligt). Jag har burit ner det mesta av det vi hade lagrat här uppe hos brorsan. Och jag tror att jag ska ta en sväng ner med kaffekoppen och mysa (läs skvalpa) runt lite i vårt nya hem.

Jag och barnen ska sova hos brorsan inatt också. Vi har sovit här sedan i fredags. När flyttplanerna blev framskjutna fick jag lite panik. Hela jag hade ju ställt in mig på flytt i helgen och jag ville verkligen inte känna mig otrygg och illa till mods en enda dag längre än nödvändigt. Till fredag, men inte längre. Jag är så tacksam för att brorsan har låtit oss bo här i helgen.

Imorgon flyttar vi! Och då blir det också sovpremiär i vår nya lägenhet. På en luftmadrass.

flytt

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Säkerhetsåtgärd: Svara på följande *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.